Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Θωμάς Ρομπόπουλος: Ο άνθρωπος που δεν ήξερε τι ψηφίζει

Ο παραιτηθείς βουλευτής Θεσσαλονίκης κ. Θωμάς Ρομπόπουλος, στην δήλωση παραίτησης του, μεταξύ άλλων ανέφερε: «δεν μπορώ άλλο να συνεχίσω να ψηφίζω χωρίς να ξέρω τι ψηφίζω, όπως έκανα με το Μνημόνιο Ι» (ρεπορτάζ εδώ)



Σκεφθείτε λοιπόν, φίλοι & φίλες μας, τι γίνεται με όλα αυτά τα ψώνια του lifestyle, της showbizz & λοιπών κοινωνικών ομάδων, άσχετων περί των διεθνών, εθνικών ή κοινών ζητημάτων, που συμπληρώνουν τα βουλευτικά έδρανα από κάθε κόμμα. Και αναρωτιέστε ύστερα τις πταίει & αυτός ο τόπος πάει κατά διαόλου...


Δυστυχώς, οι υπεύθυνοι των κομμάτων για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων, ενδιαφέρονται διακαώς & πρωτίστως να δώσουν την απαραίτητη λάμψη στις εκλογικές μονομαχίες αδιαφορώντας για την ποιότητα των υποψηφίων & τον τόπο. 


Έτσι οι επιτήδειοι της πολιτικής "ελιτοκρατίας" παίζουν μπάλα μόνοι τους, για τις υπουργικές & άλλες περιφανείς θέσεις του γκουβέρνου.


Διαφωνείτε??


Με θαλασσινούς χαιρετισμούς,
Exantas 

1 σχόλιο:

Sharpedon είπε...

Είναι προφανές γιατί παραιτήθηκε.
Για να βάλει φρένο στην προσωπική του πολιτική κατρακύλα, πριν πιάσει πάτο όπως σύντομα θα πιάσει πάτο το υπόλοιπο ΠΑΣΟΚ. Ελπίζει λοιπόν με αυτή την...ηρωική έξοδο και να μην φθείρει το ΠΑΣΟΚ(με μία ανεξαρτητοποίηση) αλλά και να παύσει την προσωπική του φθορά. Πατάει δηλαδή σε δυο βάρκες ταυτόχρονα : "Διαφωνώ μαζί σας αλλά όχι τόσο ώστε να αποχωρήσω από το κόμμα, αποχωρώ μόνο από την βουλή".

Με αυτό τον τρόπο ο τρόντζος προφανώς πιστεύει πως θα έχει και την πίττα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο, είναι σαν να ψήφισε "παρών" αντί "όχι" σε κάποια διενέργεια ψήφου εμπιστοσύνης της κυβέρνησης. Σε περίπτωση πολιτικής ανάνηψης τους κόμματός του επιστρέφει περιχαρής στο πράσινο μαντρί.

Και σε περίπτωση οριστικής κατάρρευσης την κάνει για άλλο κόμμα. Οι γνωστοί πολιτικοί καιροσκοπισμοί δηλαδή των βουλευτάδων μας. Και δυστυχώς οι πανίβλακες ψηφοφόροι του θα του δώσουν και ολόκληρη την πίττα και θα ταΐσουν και τον σκύλο. Ξανά.

Αλλά δεν ήταν αυτό το θέμα σας, συγχωρέστε την φλυαρία μου.
Δεν διαφωνούμε καθόλου, πολιτική τακτική και αυτό πολύ χαμηλής ποιότητας για ψηφοφόρους επιπέδου τηλεθεατή του Star.
Κοριός